Mitään en tehnyt tänäänkään

Mitä kivaa sinä teit tänään? Mitä mielenkiintoista on luvassa?

Kännykkä herätti 7.30. Torkutin kymmenen minuuttia. Nousin ja puin päälleni tunikan ja farkut. Ei millään tavoin yhteensopiva pari.

Katsoin peiliin ja totesin että olen tarpeeksi edustuskelpoinen. Kasasin eteisestä kolme kassillista pyykkiä mukaani ja marssin pihan poikki pesutupaan. Latasin kolme koneellista pyykkiä pyörimään huolella suunnitellussa järjestyksessä. Aikaa on kaksi tuntia ja aion päästä kunnialla maaliin.

Otin kangaskassini, kävin ostamassa jääpalapusseja. Ostin kaksi pakkausta. Ei tarvitse ostaa uusia ainakaan vuoteen. Säästyy aikaa. Pidän perjantaina pienet kutsut. Tai ajattelin pitää. En saanut aikaiseksi kutsua vieraita. Muutama ystävä poikkeaa. En ole kovin sosiaalinen. Mutta jos joskus tulevaisuudessa aion olla, niin on hyvä ylläpitää joitakin ihmissuhteita.

10.05 Viisi koneellista pyykkiä pestynä. Lakanat ja pyyhkeet mankeloituina. Palaan hikisenä kotiin. Ostin tällä viikolla uusia lakanoita. Oli ihanaa ja jaoin iloni Facebookissa. Mahtoi ihmisiä kiinnostaa.

10.20 Päivän toinen mukillinen kahvia.

10.25 Tarkastan postit. Töitä ei ole ilmaantunut, joten loppupäivä on täysin itselleni. Päivän ohjelma on jo suoritettu. Taidan mennä takaisin sänkyyn.

Tapahtumat jotka kiinnostaisivat, mutta joihin en ole menossa:


-  Kesäkino: Nick Cafe & 20,000 days. Olisi varmaan ikimuistoinen kokemus

- KinoKivinokka 2019 - Open Air Cinema. Seitsemäs vuosi enkä edelleenkään saa aikaiseksi.

- Art Goes Kapakka. Olisi varmaan paljonkin nähtävää, mutta ehkä sitten ensi vuonna.

- Opastetut Kierrokset Kaisaniemen kasviteteellisessä. Olisi varmaankin mielenkiintoista, mutta ei nyt jaksa kun päätin jo mennä takaisin nukkumaan.

Helsingissä on paljon ilmaista tekemistä. Hienoja tapahtumia joka päivälle. On hienoa asua Helsingissä.


Kommentit

  1. Tuon olen kyllä itsekin huomannut aika uutena helsinkiläisenä, että täällä kyllä piisaa useimmiten tekemistä ihan joka lähtöön - ja nimenomaan myös ilmaista. Itsekin pidän aina kerran kuukaudessa pyykkipäivän, että pesen niin monta koneellista kuin on tarve meidän pesutuvassa. Aluksi olin vähän epäileväinen pyykkituvan suhteen, mutta siellä on ainakin laitteet kunnossa ja ei tarvitse ripustella pyykkejä himaan kuivumaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit